男女關係區 [686個話題/2340個回覆]

黎天王的愛情金句

[ 5個回覆 ]
By 熊人先生 (聯絡作者) 發表於 2011-9-5 17:09 1#

熊人先生

發送私人訊息

檢視發表文章

字字珠璣,句句金句,句句金!黎天王果然係高人。

- 有無機會拍拖同見鬼一樣都係要講緣分嘅。

- 愛情似香檳,開始時有好多氣,飲後會high,可是香檳氣太多,不宜多飲。

- 愛情是屬於個人,不必和別人分享!

- 踏實好過疊水。

- 男人,醜,沒罪,沒有才華才有罪。有外表、又有才華,還要保障自己的上。

- 戀愛就好似打遊戲機咁,每個人都會過關,打爆機,明白個遊戲點玩,但係到你爆機時,你已經魂歸天國。

- 欣賞我同鍾意我既人咪心動,唔鍾意都唔好動火。

- 當華仔同你講我愛你,你會好開心,當佢唔記得講我愛你,你會好傷心,但記得飲一杯《忘情水》。

- 生存在世,最幸福的是可以尋求到解決難題的方法;最遺憾的是用盡了方法都解決不了問題,所以我每天生活在幸福與遺憾中!

- 無論邊個年代,大家對愛情嘅睇法都冇變,否則喺生產過程唔能夠延續落去。

- 愛情是愛情,工作是工作,我愛她,需要用行動來表現,跟工作、簽約無關。

- 結了就婚(分),注了就冊(撤),喝了就酒(走)。

熊人先生的健康 :D Fun章
想儲齊其他Fun章?即按更多

細菌小子

發送私人訊息

檢視發表文章

我覺得有點怪

細菌小子的健康 :D Fun章

熊人先生

發送私人訊息

檢視發表文章

回復 2# 細菌小子

黎生話:「我豁達,所以我不介意別人說我不豁達。」
所以佢係唔
介意你話佢怪的。

熊人先生的健康 :D Fun章

Gloria

發送私人訊息

檢視發表文章

金句王仲有呢句:核心嘅外圍係核心嘅內圍。
玄到爆炸... @@

Gloria的健康 :D Fun章

Aumani

發送私人訊息

檢視發表文章

回復 4# Gloria

呢個我以為講緊賭外圍波..咁如果係賭個場波, 有時外圍真係可以影響個內圍喎...

Aumani的健康 :D Fun章

小魚

發送私人訊息

檢視發表文章

核心嘅外圍係核心嘅內圍<--- 佢講咩阿????

小魚的健康 :D Fun章