男女關係區 [686個話題/2340個回覆]

陳冠希原名

[ 5個回覆 ]
By 花師奶 (聯絡作者) 發表於 2011-11-7 17:03 1#

花師奶

發送私人訊息

檢視發表文章

原來陳冠希改過名來,可能因為有太多仇家(風流債) 所以要改名
香港網路大典:
陳冠希,洋名Edison,原名陳興華,是香港商人陳澤民之子。2001年起在香港流行樂壇及影壇發展,及在香港推廣HIP HOP文化。他在2007年以26歲之齡當上多媒體公司行政總裁,並經營時裝店。[1]他的現任女友為楊永晴(Vincy,楊超成女兒、楊受成侄女)。[1]

陳冠希於2008年初,捲入轟動大中華地區的藝人淫照事件,一度引起外界討伐。當時他宣佈無限期退出香港影視界,遠走外國發展時裝事業。

花師奶的健康 :D Fun章
想儲齊其他Fun章?即按更多

蕙瀅

發送私人訊息

檢視發表文章

呢個男人到底咩事? 我經過報紙檔,見到佢個"高潮眼" 衰樣D相, 真系隔夜飯都要嘔出來。佢竟然仲叫個女仔帶校服去影相,佢系咪有病阿?抓佢去發條橙啦唔該, 呢個咁恐怖gei金魚佬, 點解D小妹妹仲要跟佢去玩啊?

蕙瀅的健康 :D Fun章

May

發送私人訊息

檢視發表文章

我fd話而家呢一代嘅妹妹仔.... 佢哋嘅攬攬惜惜就等於我哋嘅握手般平常....

May的健康 :D Fun章

May

發送私人訊息

檢視發表文章

同埋,妹妹仔都係集郵啦!同明星攬惜,拎番去俾同學仔睇,你話係咪威先?!

SK

發送私人訊息

檢視發表文章

聽講陳冠希要用真名參加裝置展...

點解唔參加攝影展呀?!

SK的健康 :D Fun章

May

發送私人訊息

檢視發表文章

查實陳興華一早就講咗佢係 "極愛自己",係你哋唔信之嘛~