乾眼症區 [7個話題/8個回覆]

對眼好乾呀!!

[ 6個回覆 ]
By UCLA (聯絡作者) 發表於 2013-12-5 18:15 1#

UCLA

發送私人訊息

檢視發表文章

成日望住個MON,對眼乾到流哂眼水…買支眼藥水黎滴有冇用?應該係冇藥性定有藥性會好d?

UCLA的健康 :D Fun章
想儲齊其他Fun章?即按更多

UCLA

發送私人訊息

檢視發表文章

你指既係咪人造淚水呀??`滴依d係有用,但係好短期咋喎…你不如食多d補眼既野,例如菊花,杞子,藍莓果d

UCLA的健康 :D Fun章

Fai_Choi

發送私人訊息

檢視發表文章

不如你買支C Cube啦

Fai_Choi的健康 :D Fun章

Fai_Choi

發送私人訊息

檢視發表文章

我對眼都會乾嫁! 不如你買支C Cube啦

Fai_Choi

發送私人訊息

檢視發表文章

我對眼都會乾嫁! 不如你買支C Cube啦

geni.cu

發送私人訊息

檢視發表文章

滴依d係有用,但係好短期咋喎…同埋始終治標唔治本, 我全家而家都食緊藍莓素補眼, 始終係天然食品, 而且咁樣先係治本, 你可以睇下有關資料

geni.cu的健康 :D Fun章

BB-Sa

發送私人訊息

檢視發表文章

agree!! 我成日都覺得就咁食藍莓都唔知要食幾多先有用,所以我都係買藍莓素果d黎食…我試過幾隻,都係覺得雪x蘭比較好,佢除左藍莓既花青素之外,仲有日本果隻千里眼之木既成份,有協同效果,我覺得比起一般藍莓素好...你search下,睇下岩唔岩你

BB-Sa的健康 :D Fun章