真心祈福黨 [12個話題/24個回覆]

細龜個仔有「腦白質發育不健全症」

[ 4個回覆 ]
By 暗啞底 (聯絡作者) 發表於 2011-4-11 00:27 1#

暗啞底

發送私人訊息

檢視發表文章

有無人有睇「心有靈犀」最後一集呀?

初頭好地地... 細龜話好多謝太太幫佢生o左2個仔...... 點知後尾細龜自爆佢個仔有「腦白質發育不健全症」.... 15歲仔,只會越來越衰退.......

話想全家人去多D旅行,比個仔仲行得走得o既時候望多兩眼呢個世界...... 攪到我都忍唔住喊起上o黎......

好慘......!!!

希望小朋友..... 同細龜一家都開開心心...

過餘下o既日子.....

暗啞底的健康 :D Fun章
想儲齊其他Fun章?即按更多

Hazelcake

發送私人訊息

檢視發表文章

我尋晚都有睇呀, hai...細龜仲話原本無num住講出來, 因為佢自己本身係諧星,想比觀眾覺得佢好開心。

做藝人都真係幾辛苦, 有時唔可以表現自己好真實gei一面出來。

Hazelcake的健康 :D Fun章

Kathy@@

發送私人訊息

檢視發表文章

做人父母吾容易呀, 細龜兩公婆仲要香港內地兩邊走。

Kathy@@的健康 :D Fun章

暗啞底

發送私人訊息

檢視發表文章

係啦... 諧星O既悲哀..............

初頭聽見佢講左好多次好多謝老婆生左2個小朋友比我.... 仲諗點解要成日強調呢點呢....??

無諗過背後係咁O既原因.... 個小朋友可能都對唔長了....已經唔係抱怨O既時候, 唯一可以做就係咬緊牙關..... 珍惜以往O既開心日子......... 同寄望仲有多幾個15年.........

暗啞底的健康 :D Fun章

SK

發送私人訊息

檢視發表文章

喂我都有睇喎! 河國榮都有咩 "腎上腺疲勞", 成日唔知典解會亂發皮氣

可能我都有!!

SK的健康 :D Fun章