美容區 [590個話題/867個回覆]

簡易綠色治療

[ 4個回覆 ]
By 註冊香薰治療師Elaine (聯絡作者) 發表於 2015-12-10 14:26 1#

註冊香薰治療師Elaine

發送私人訊息

檢視發表文章

[color=Green
]

近日過了大雪, 天氣變得又寒又濕,沒有太陽日子更加容易令人心情煩躁,缺乏精神

想用最快方法改善沉悶氣氛, 天然花草除了可加入個人護理產品外,可在公司,家居, 花園放置一盆植物吧

天然植物的生命力可即時為你帶來生氣, 其健康綠油油顏色更可舒緩你的疲倦眼睛, 其天然香味已經為你緊張心靈放鬆, 提升快樂荷爾蒙, 簡單水種植物亦可以,另外,香草,更有食療功能,有益健康

想放鬆心情, 減壓, 簡單有效,心情健康D, 身體健康D,皮膚都健康D! 大家不妨嘗試一下!!

註冊香薰治療師Elaine的健康 :D Fun章
想儲齊其他Fun章?即按更多

May

發送私人訊息

檢視發表文章

我都想種D水種植物呀!有冇咩提議呀?

May的健康 :D Fun章

發送私人訊息

檢視發表文章

回復 2# May

好多啦..白掌,粉紅掌,鐵樹,常春膝...快D搵下啦.即時心礦神怡...滋潤埋你對眼睛

May

發送私人訊息

檢視發表文章

回復  May

好多啦..白掌,粉紅掌,鐵樹,常春膝...快D搵下啦.即時心礦神怡...滋潤埋你對眼睛 ...
註冊香薰治療師Elaine 發表於 2015-12-14 12:28

第一棵... 應該會係水仙先...

May的健康 :D Fun章

發送私人訊息

檢視發表文章

回復 4# May

幾時得黎新年呢....呵呵