男女關係區 [7317個話題/2350個回覆]

What is love?

[ 9個回覆 ]
By tm (聯絡作者) 發表於 2011-5-16 14:58 1#

tm

發送私人訊息

檢視發表文章

What is love to you? For me love is something i can't afford at the moment

熊人先生

發送私人訊息

檢視發表文章

Love is real, real is love
Love is feeling, feeling love
Love is wanting to be loved

Love is touch, touch is love
Love is reaching, reaching love
Love is asking to be loved

Love is you
You and me
Love is knowing
We can be

Love is free, free is love
Love is living, living love
Love is needing to be loved

Love  BY  John Lennon

熊人先生的健康 :D Fun章
想儲齊其他Fun章?即按更多

Ernest

發送私人訊息

檢視發表文章

唔通樓主係冇腳既雀仔?

Ernest的健康 :D Fun章

vannn

發送私人訊息

檢視發表文章

Perhaps love is like a resting place
A shelter from the storm
It exists to give you comfort
It is there to keep you warm

vannn的健康 :D Fun章

蕎麥麵

發送私人訊息

檢視發表文章

愛是一個意志的選擇!

蕎麥麵的健康 :D Fun章

healthydd

發送私人訊息

檢視發表文章

你快樂 所以我快樂

healthydd的健康 :D Fun章

大頭阿慧

發送私人訊息

檢視發表文章

Love is real, real is love
Love is feeling, feeling love
Love is wanting to be loved

Love is tou ...
熊人先生 發表於 2011-5-16 15:14

好正....

大頭阿慧的健康 :D Fun章

ChanelChan

發送私人訊息

檢視發表文章

你快樂 所以我快樂
healthydd 發表於 2011-5-16 16:13

agree!

ChanelChan的健康 :D Fun章

kataluma

發送私人訊息

檢視發表文章

隔離post 話: 愛情是一個人對另一個人習慣的認同。
覺得Afford 不到愛, 是不是之前的另一半比較demanding? 如果遇到一個隨和的, 其實沒有甚麼好怕的。

kataluma的健康 :D Fun章

ChanelChan

發送私人訊息

檢視發表文章

愛是-陪著你走, 哥哥結婚當日選了盧冠廷這首歌, 我看著他兩步入禮堂果下,聽住這首歌, 感動到哭出來。
哥哥還特別向阿嫂 emphasize: 一齊走會很累, 到沒力的時候,我倆就一齊飛吧。覺得那是哥哥成世人最浪漫的時候呢:)

walk together.png

誰說 時間片刻變陳舊
全為我分秒亦停留
因我 身邊有你緊握我的手

愛 誰說永不會長壽
陪著你一生到白頭
都能 把心中星星閃得通透

*陪著你走 一生一世也不分
 天天編出兩雙足印 過千山過千海
 如果 走到這世界邊端
 我倆已是無力前行 跟我一起飛去 *

不相信 時間片刻變陳舊