男女關係區 [32865個話題/2425個回覆]

如果識到個會煮飯過我吃的男仔就好鳥

[ 8個回覆 ]
By Biboo111 (聯絡作者) 發表於 2011-5-27 14:26 1#

Biboo111

發送私人訊息

檢視發表文章

中午食飯果陣同一眾女同事都有這個想法,如果男人識煮飯,一定係筍盤阿!!!

Biboo111的健康 :D Fun章
想儲齊其他Fun章?即按更多

gozzila

發送私人訊息

檢視發表文章

但係...其實家下好反而好多男仔都識煮飯, 仲要幾好味添架喎~~ 我妹夫都係!

大時大節、生日聚會, 佢都會做大廚, 煮野比晒我地成家食, 仲要好pro咁有晒前菜, 主菜, 甜品等等

gozzila的健康 :D Fun章

enprovence

發送私人訊息

檢視發表文章

正wor, 叫你阿妹上來教我地點搵個咁正的老公拉。
hai。。。講開真係灰, 我身邊D男人, 個個都大少爺咁款, 從來都無D話認真照顧自己照顧其他人gei。

enprovence的健康 :D Fun章

gozzila

發送私人訊息

檢視發表文章

正wor, 叫你阿妹上來教我地點搵個咁正的老公拉。
hai。。。講開真係灰, 我身邊D男人, 個個都大少爺 ...
enprovence 發表於 2011-5-27 15:42

Give me 5!! 我老公都係咁~~

gozzila的健康 :D Fun章

Gloria

發送私人訊息

檢視發表文章

我要求好高, 識煮飯唔夠, 仲要煮得好味~

Gloria的健康 :D Fun章

熊人先生

發送私人訊息

檢視發表文章

我要求好高, 識煮飯唔夠, 仲要煮得好味~
Gloria 發表於 2011-5-27 17:16

你當個個都係Jamie Oliver呀?!

熊人先生的健康 :D Fun章

enprovence

發送私人訊息

檢視發表文章

我最憎D大少!

enprovence的健康 :D Fun章

Verne

發送私人訊息

檢視發表文章

但最"傳統"o既講法係女人一定要cool實老公個胃喎...

Verne的健康 :D Fun章

性治療師陶芍伶

發送私人訊息

檢視發表文章

無論係男定女, 我個人認為, 識煮飯應係生存技能, 我提議要在通識課程教 !!!

講開, 我有個朋友嫁咗個大少, 兩公婆雖然都有工作, 我朋友要每天煮飯, 仲一定要有一味係魚, 同一個滾湯! 救命!!! 我.... 就頂唔順啦!!!

性治療師陶芍伶的健康 :D Fun章