美容區 [589個話題/867個回覆]

大家有無咩補充營養同排毒既保健品介紹?

[ 4個回覆 ]
By 紫_薇 (聯絡作者) 發表於 2019-8-9 14:55 1#

紫_薇

發送私人訊息

檢視發表文章

平時飲食唔係咁健康, 想食返D營養同排毒既保健產品.

大家有無食開咩Supplement? 可以分享介紹一下.

最近留意廣告有隻日本綠之習慣, 有無人食過? 覺得效果如何?

或者有無咩補營+排毒既產品介紹一下?

紫_薇的健康 :D Fun章
想儲齊其他Fun章?即按更多

美滿人生

發送私人訊息

檢視發表文章

最近聽朋友講綠蟲藻係日本出名既超級健康食物, 大受追捧.
含有59種人體所需既微量元素, 營養價值超高, 又易被人體吸收.
佢可以調節體內機能中和體內的酸鹼平衡,
又可以排出體內毒素及油脂, 維持肝臟同血管健康.
係日本好多食品都會加入呢個綠蟲藻, 而家香港都有得買.
我都好想知道有無SIS有無試過呢個綠之習慣 - 日本沖繩綠蟲藻?

實用相關搜尋: 健康  日本  營養    價值  機能  習慣  營養價值    平衡  油脂  朋友  肝臟  食物  血管健康  沖繩  毒素    
美滿人生的健康 :D Fun章

csh11

發送私人訊息

檢視發表文章

我飲緊水果酵素和纖維粉,都幾好。二人同行仲有優惠價及現金回贈,你可以約我一齊拿優惠

csh11的健康 :D Fun章

紫_薇

發送私人訊息

檢視發表文章

最近聽朋友講綠蟲藻係日本出名既超級健康食物, 大受追捧.
含有59種人體所需既微量元素, 營養價值超高, 又易 ...
美滿人生 發表於 2019-9-13 16:41

其實我見呢個

綠之習慣好似排毒產品, 係唔係好似青汁綠粉個D咁?

因為我未試過青汁綠粉個D, 以前好似成日都聽人講排毒瘦身.
但你講呢隻綠之習慣入面既

綠蟲藻係日本出名既超級健康食物, 大受追捧.

含有59種人體所需既微量元素, 營養價值超高, 又易被人體吸收.

咁入面既

59種人體所需既微量元素

其實可以補充咩? 維他命?

紫_薇

發送私人訊息

檢視發表文章

我飲緊水果酵素和纖維粉,都幾好。二人同行仲有優惠價及現金回贈,你可以約我一齊拿優惠 ...
csh11 發表於 2019-9-17 12:46

咩牌子? 水果酵素同纖維粉都係沖劑? 水果酵素有咩功效? 同纖維粉一樣都係排毒?