美容區 [4476個話題/876個回覆]

有冇人用過Clarins新出果隻纖顏緊緻精華??

[ 9個回覆 ]
By 暗啞底 (聯絡作者) 發表於 2011-7-25 11:43 1#

暗啞底

發送私人訊息

檢視發表文章

城嫂代言果支呀!

我未用過Clarins, 亦唔多信城嫂係因為塗左呢支野先會面尖尖........

但係呢, 有2個fds都keep住有用Clarins, 所以我對佢印象又OK喎!!

但呢度有無人用過......... 唔知效果點呢.........??

暗啞底的健康 :D Fun章
想儲齊其他Fun章?即按更多

Miffy

發送私人訊息

檢視發表文章

好耐之前用過呢隻Brand 纖體緊緻精華 (取新item去做白老鼠), 不過真是唔覺得有一dd用. 除左氣味唔錯之外, 我都好努力甘按摩肚仔, 真是少少瘦/緊緻的效果都無, 我寫左好長用後report俾佢地之後, 就無再找我去試

雖然唔是用系面上, 但是我d fd用過其他clarins 類似item 都是相同的意見

Miffy的健康 :D Fun章

Kathy@@

發送私人訊息

檢視發表文章

我用過 Clarins 眼唇卸妝,都OK 好, 但我不相信城嫂系用佢先面尖。

Kathy@@的健康 :D Fun章

暗啞底

發送私人訊息

檢視發表文章

好耐之前用過呢隻Brand 纖體緊緻精華 (取新item去做白老鼠), 不過真是唔覺得有一dd用. 除左氣味唔錯之外,  ...
Miffy 發表於 2011-7-26 18:22

"寫左好長用後report俾佢地之後, 就無再找我去試"

哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈~~~~~
太誠實就唔受歡迎架啦~~~~~~

Verne

發送私人訊息

檢視發表文章

我用過 Clarins 眼唇卸妝,都OK 好, 但我不相信城嫂系用佢先面尖。
Kathy@@ 發表於 2011-7-27 11:55

城嫂o既面尖.......... 係點樣"整"出o黎架呢~~~~~~~~

Verne的健康 :D Fun章

Miffy

發送私人訊息

檢視發表文章

受人錢財, 當然要好坦白甘話D意見俾佢地改進, 如果佢地是想我俾D假SUPPORT, 就早開聲啦. 我一家會識做. 不過佢再找我做試做, 我都唔會去, 因為真是一D用都無, 晚晚系甘按摩, 做到我手都軟, 但是就無用, 哂我D時間.

暗啞底

發送私人訊息

檢視發表文章

受人錢財, 當然要好坦白甘話D意見俾佢地改進, 如果佢地是想我俾D假SUPPORT, 就早開聲啦. 我一家會識做. 不 ...
Miffy 發表於 2011-7-27 14:30

受人錢財? 我以為係雜誌搵人試新product果D添?! 有錢收架?

Miffy

發送私人訊息

檢視發表文章

唔是, 是之前幫朋友在clairns 買甘好多野, 所以有新野就叫我去law 貨size 新item (未出街) 去試俾意見.

暗啞底

發送私人訊息

檢視發表文章

唔是, 是之前幫朋友在clairns 買甘好多野, 所以有新野就叫我去law 貨size 新item (未出街) 去試俾意見. ...
Miffy 發表於 2011-7-27 17:21

哦~~~!!!

Miffy

發送私人訊息

檢視發表文章

其實我應該早就想到CLARINS 的減肥唔是好得, 因為在荃灣千色BRANCH D BA 件件都有番甘上下...肥, 如果是得, 佢地都得..... 不過當時想住有得試就無妨