男女關係區 [683個話題/2340個回覆]

成日要求個老公好似自己咁做家務

[ 8個回覆 ]
By 永 (聯絡作者) 發表於 2011-8-10 16:21 1#

發送私人訊息

檢視發表文章

我覺得呢種老婆給人好大壓力。娶你番來,你好有賢妻quality ,會做家務,當然系好, 但如果你要求個男人可以做到同你一樣, 我覺得無可能。如果掉轉頭我要你好似我甘換電燈膽, 你又得唔得阿?

請按【讚好】!
讓更多網友天天分享到healthyD的健康快樂資訊。:D

永的健康 :D Fun章
想儲齊其他Fun章?即按更多

lizzzzzy

發送私人訊息

檢視發表文章

完美主義者,從來都是難相處的!

lizzzzzy的健康 :D Fun章

小甲蟲

發送私人訊息

檢視發表文章

我阿媽成日話我懶,唔做野@@ 但我覺得我已經好努力拉, 系佢要求高姐

小甲蟲的健康 :D Fun章

發送私人訊息

檢視發表文章

如果我做得好過佢, 甘佢真系要檢討下自己.
女人細心過男人系天經地義囉

ChanelChan

發送私人訊息

檢視發表文章

佢可能系壓力大,所以想你幫輕下, 但心情唔到0既姐

ChanelChan的健康 :D Fun章

發送私人訊息

檢視發表文章

我唔系吾肯幫佢, 但我做咩佢都吾滿意,甘我做來做咩??

發送私人訊息

檢視發表文章

佢成日覺得佢系女人,要番工,要理屋企,好辛苦。然之後話我吾肯做野,令佢好辛苦。
如果覺得咁樣好辛苦 咁結婚來做咩?

ChanelChan

發送私人訊息

檢視發表文章

咁家務呢D野, 又真系幾難話完全分到工gei

ChanelChan的健康 :D Fun章

lizzzzzy

發送私人訊息

檢視發表文章

我覺得功夫不會做死人,不過如果你覺得自己做完之後無價值, 呢種情緒就會好傷人。
我覺得好多野都係你自己點看待0加渣。我奶奶系個樣樣野都無咩所謂的女人,甚至有少少求奇, 但相處落就覺得呢種人係幾好0加

lizzzzzy的健康 :D Fun章