男女關係區 [686個話題/2340個回覆]

ChanelChan

發送私人訊息

檢視發表文章

有藝術家嘅才華但冇藝術家脾氣!<--- 我阿~!但我係女仔阿ha ha ha。

我呢,就喜歡男仔乾淨,能幹同埋好心地阿。

ChanelChan的健康 :D Fun章
想儲齊其他Fun章?即按更多

性治療師陶芍伶

發送私人訊息

檢視發表文章

回復 6# 肥兔仔

都係, 我好怕人食煙, btw, 咁唔爭在, 唔好係追酒飲果d人, 我識有個男仔每星期都係咁, 飲到有時幾唔清醒... 嘩, 都幾難頂!!

性治療師陶芍伶的健康 :D Fun章

Pizza

發送私人訊息

檢視發表文章

高大靚仔有型得來專一吾花弗
有錢得來吾亂洗吾孤寒
有事業得來吾會只顧做嘢乜都吾理
鐘意同你一齊得來吾會太癡身或管住你
懂得比空間你得來又會係適當既時後關心你 (吾好問咩係適當既時後...)

理想喎...要講仲有大把....相信現實係吾會有

所以同大部份一樣,都係揀嗰啱feel的
做吾到100分,70分都境已很滿足

Pizza的健康 :D Fun章

肥兔仔

發送私人訊息

檢視發表文章

回復  肥兔仔

都係, 我好怕人食煙, btw, 咁唔爭在, 唔好係追酒飲果d人, 我識有個男仔每星期都係咁,  ...
性治療師陶芍伶 發表於 2011-8-23 17:12

yesyes!!
我本身想寫唔煙唔酒
不過其實我又唔係介意人飲酒
只係唔好飲到成PAT野唔知自己做緊乜, 同埋經常性出去飲酒GE男仔!!

肥兔仔的健康 :D Fun章

杏子小姐

發送私人訊息

檢視發表文章

杏子小姐的健康 :D Fun章

Gloria

發送私人訊息

檢視發表文章

回復 15# 杏子小姐

非常殘忍嘅真相。

Gloria的健康 :D Fun章

糯米仔

發送私人訊息

檢視發表文章

哈哈哈哈哈

糯米仔的健康 :D Fun章

註冊香薰治療師Elaine

發送私人訊息

檢視發表文章

回復 2# May

讚成!!!吾啱既..即閃...吾好哂時間,人生有幾多個10年呀!!! 對自己吾好.點解要對佢好....對人好,出自真心.吾駛叫.都對自己鐘意既人好....其實,都吾駛教...(但係見80,90後.都吾知道'愛'係嘜!.所以,有問題既情侶..成日都見報)真係要輔導一下..上下D堂.."如何戀愛"!!!HEALTHYD有無開班呀?? hahaa

男人..除左要夾,有責任心..緊係要MAN啦...!!! 認真工作既男人就最MAN!!

註冊香薰治療師Elaine的健康 :D Fun章

蕎麥麵

發送私人訊息

檢視發表文章

我覺得好男人仲有好多, 姊妹們不要心急, 好好照顧自己,等自己健康D靚D,緣分到自然就有。

蕎麥麵的健康 :D Fun章

性治療師陶芍伶

發送私人訊息

檢視發表文章

回復 19# 蕎麥麵

Like 你咁positive... yeah!!

性治療師陶芍伶的健康 :D Fun章