男女關係區 [686個話題/2340個回覆]

傅穎自爆與羅仲謙復合 羅仲謙眼濕濕否認暗交蔡慧欣

[ 6個回覆 ]
By 職場新丁 (聯絡作者) 發表於 2011-8-23 09:31 1#

職場新丁

發送私人訊息

檢視發表文章

日前傅穎(Theresa)忽然自爆曾與羅仲謙復合,更暗示曾遭對方打傷,成為一時熱話。昨日更有周刊指謙仔與應屆港姐13號蔡慧欣搭上,傅穎因揭發此事才被虐打。為澄清事件,昨日謙仔的經理人公司星皓臨時

召開記者會,讓謙仔回應有關報道。在記者會上,謙仔否認傳聞,表示自己與蔡慧欣只是朋友關係。
昨日有周刊指,今屆隨港姐拍外景特輯的謙仔,看準13號蔡慧欣身材好兼且玩得,馬上向對方展開追求,二人不時互傳親密短訊,結果遭女友傅穎發現。傅穎就此事質問謙仔,結果慘遭打傷。
為了澄清報道,昨日謙仔在公司安排下會見記者。他以一副眼濕濕的可憐模樣解釋說:「我只想講番今日的報道,我同應屆港姐蔡慧欣只係朋友,冇任何 親密短訊同肉麻的相稱。」記者立即追問他是否知道傅穎被公司雪藏,可是他尚未回答,便被助手拉入服裝間。過了五分鐘,他的助手才走出來向記者表示,公司今 次是安排謙仔回應周刊的報道,其他不會多講。
及後謙仔再出來接受訪問,問他是否被公司勒令封口?謙仔眼濕濕的說:「我同Theresa的事,公司正處理緊,現在不方便再講。我和蔡慧欣只是朋友。」問他是否有聯絡蔡慧欣?又會否怕被封「賤男」?但謙仔一概不回應,並由後門走到錄影廠開工。
官恩娜:我冇被男友打過
對於今次事件,曾經與謙仔合作的官恩娜前晚出席活動時表示,不相信謙仔是會用暴力的人。她說:「我唔覺佢係用暴力的人,而且感覺頗易相處的,我 也認識傅穎,對方是好女仔。」問她有否曾被男友背叛自己?她尷尬地謂:「唔講以前嘅事,但我未被前男友打過,現在是文明社會,不應用暴力,我唯一打過哥 哥。」

職場新丁的健康 :D Fun章
想儲齊其他Fun章?即按更多

Verne

發送私人訊息

檢視發表文章

有冇人覺得呢個theresa好煩呀? 歌又唔比心機唱, 戲又唔好好地拍
成日淨係識攪埋D是非 & 緋聞!!!
簡直係completely rubblish!!!

Verne的健康 :D Fun章

肥兔仔

發送私人訊息

檢視發表文章

有冇人覺得呢個theresa好煩呀? 歌又唔比心機唱, 戲又唔好好地拍
成日淨係識攪埋D是非 & 緋聞!!!
簡直係comp ...
Verne 發表於 2011-8-23 10:35

簡直講出我ge心聲..!!!
佢真係好煩, 成日係咁拎呢單野出黎講
你真係俾人打傷ge咁咪去報警囉, 係度嘈嘈閉, 咪又係想博出位!

肥兔仔的健康 :D Fun章

Gloria

發送私人訊息

檢視發表文章

簡直講出我ge心聲..!!!
佢真係好煩, 成日係咁拎呢單野出黎講
你真係俾人打傷ge咁咪去報警囉, 係 ...
肥兔仔 發表於 2011-8-23 14:37

冷靜~~ 娛樂圈不能一日沒新聞,睇完就算,唔洗勞氣。

Gloria的健康 :D Fun章

發送私人訊息

檢視發表文章

我覺得佢個胸托得好假, 長期落去, 會變型@@

永的健康 :D Fun章

ChanelChan

發送私人訊息

檢視發表文章

佢對眼真係好似用科學毛筆困黑邊咁

ChanelChan的健康 :D Fun章

小魚

發送私人訊息

檢視發表文章

爆力對待?係米人地大力少少抓住佢,佢自己發癲掙扎就話人地爆力對待佢阿?

小魚的健康 :D Fun章