男女關係區 [686個話題/2340個回覆]

尋晚集女人多自在幾好看喔~!

[ 7個回覆 ]
By ChanelChan (聯絡作者) 發表於 2011-10-17 12:49 1#

ChanelChan

發送私人訊息

檢視發表文章

拍攝手法本身有D唔同啦,有D似用單反機拍果種feel。而且情節精細好多, 三色台真系要學習下啦。

請按【讚好】!
讓更多網友天天分享到healthyD的健康快樂資訊。:D

ChanelChan的健康 :D Fun章
想儲齊其他Fun章?即按更多

Gordondon

發送私人訊息

檢視發表文章

三色台越來越唔好看啦

Gordondon的健康 :D Fun章

杏子小姐

發送私人訊息

檢視發表文章

呢度有得看啊

杏子小姐的健康 :D Fun章

性治療師陶芍伶

發送私人訊息

檢視發表文章

成輯嘢ge主題都好positive! 讚!!

性治療師陶芍伶的健康 :D Fun章

ChanelChan

發送私人訊息

檢視發表文章

系呀, 其實兩個人走埋一齊, 吾一定要洗好多錢先會開心wor

SonoftheBeach

發送私人訊息

檢視發表文章

咁如果調轉,係男的大女的6-7年呢?個女主角介意個男仔比自己細,係因為個男仔唔成熟?還是社會定型----男的該比女的大呢?

SonoftheBeach的健康 :D Fun章

ChanelChan

發送私人訊息

檢視發表文章

一個成熟的男人, 他27歲的時候會比21歲的時候成熟了許多。一個不成熟的男人,27歲時和21歲時可能沒兩樣,同樣一身名牌一身債。所以我認為重點的確是找對人。但我也相信在適合的時間遇見這個人,事情可以完全不一樣。如周孝正說:高分有低能沒錯,但高分高能總比高分低能多,找高分比低分相對安全。年紀輕可以很成熟沒錯,但年紀大的成熟人比年輕成熟人多,找年紀大的相對安全。

暗啞底

發送私人訊息

檢視發表文章

我miss咗! 之後都聽見好多人話好睇呀! 好在呢度有得睇!
Thanks Thanks!!

暗啞底的健康 :D Fun章