男女關係區 [2949個話題/2347個回覆]

咩年代呀?仲有D咁0既阿媽?

[ 2個回覆 ]
By 問題天天都多 (聯絡作者) 發表於 2012-11-8 13:01 1#

問題天天都多

發送私人訊息

檢視發表文章

是咁的,話說昨晚無啦啦有個Auntie人打電話來叫我阿媽做雞仔媒人,話佢個女(強國人) 來左香港讀研究生,話想我阿媽幫手介紹我表哥(都係強國人,但在港工作,有米但無時間)過佢個女識。呢件事成為左成晚全家飯後茶餘飯後的點心。

然後我啊媽爆比我聽原來早前我個八掛伯娘(以前成日欺壓我阿媽,有次幾乎插贓嫁禍咁滯)都話要介紹男仔我識,我gei感覺係大受侮辱law,絕對唔相信佢會有好心。宜家我好老咩?我無人要咩?我無拍拖關你咩事姐。我得閒都訓下覺啦!

問題天天都多的健康 :D Fun章
想儲齊其他Fun章?即按更多

問題天天都多

發送私人訊息

檢視發表文章

我成日都好反對我阿媽同呢個"8掛女人"(我斯文,所以原本2個字寫成4個字)飲茶。佢份人真係好陰濕,成日系我媽面前認0力,作大,扮到懶係關心我家D人咁。但實際上係想chok我阿媽講D家中困難佢聽。佢絕對係憎人富貴嫌人貧果D極品。

問題天天都多的健康 :D Fun章

May

發送私人訊息

檢視發表文章

呢位施主冷靜D...... 好閒嘅事啦.... 香港地而家女多男少嘛,有輕微的擔心係好正常嘅......

而家就開始識多D人啦...... 個 pool 越大越好....... 趁後生咩都試吓,跌低又再企起身囉!好過你第陣時 "成熟咗" 先黎後悔!

May的健康 :D Fun章