流行性感冒區 [14個話題/65個回覆]

lubylo

發送私人訊息

檢視發表文章

我上網搵到個抗毒寶團購想試試呀
但點知係過左成年嘅=~=
https://www.facebook.com/ankang.products
有冇人都有興趣試試呀

lubylo的健康 :D Fun章
想儲齊其他Fun章?即按更多

irene_yu

發送私人訊息

檢視發表文章

!!
估唔到喺度搵到有人有興趣!!
有冇多啲人有興趣呀喂!
我成家食開架!
仔仔食完都冇乜病過!
老公鼻敏感冇乜事TIM啦直情!!

快D 多D人一齊買平D丫喂!!

irene_yu的健康 :D Fun章

Pen231

發送私人訊息

檢視發表文章

你應該去多啲forum 度問吓有冇多啲人有興趣
然後你去同番間公司傾

或者先send email 俾佢地問吓可以offer 咩價what if 有幾多人先成團之類!

我岩岩上網搵個你想做嘅product 唐安琪安康抗毒寶 反應應該唔錯啦咁多人知
所以去forum 問吓或者先send去安康問問有咩offer啦

Pen231的健康 :D Fun章

irene_yu

發送私人訊息

檢視發表文章

呢排天氣甘熱,經常出入D冷氣地方.又開冷氣訓覺,搞到好易鼻敏慼鼻水流好辛苦呀,吾知大家有無甘既煩惱?可吾可以介紹D保健產品俾我?我想要D天然D既!我聽人講過抗毒寶好,有無人試過??

irene_yu

發送私人訊息

檢視發表文章

呢排天氣甘熱,經常出入D冷氣地方.又開冷氣訓覺,搞到好易鼻敏慼鼻水流好辛苦呀,吾知大家有無甘既煩惱?可吾可以介紹D保健產品俾我?我想要D天然D既!我聽人講過抗毒寶好,有無人試過??

irene_yu

發送私人訊息

檢視發表文章

我都有甘既煩惱!!!!!!可吾可以介紹D保健產品俾我?我想要D天然D既!我聽人講過抗毒寶好,有無人試過??

Pen231

發送私人訊息

檢視發表文章

我都有甘既煩惱!!!可吾可以介紹D保健產品俾我?我想要D天然D既!我聽人講過抗毒寶好,有無人試過??

Pen231

發送私人訊息

檢視發表文章

我都有甘既煩惱!!可吾可以介紹D保健產品俾我?我想要D天然D既!我聽人講過抗毒寶好,有無人試過??

Pen231

發送私人訊息

檢視發表文章

我都有甘既煩惱!!!可吾可以介紹D保健產品俾我?我想要D天然D既!我聽人講過抗毒寶好,有無人試過??

Pen231

發送私人訊息

檢視發表文章