腎衰竭區 [5個話題/7個回覆]

今次到孫明揚腎衰竭,點解會咁><

[ 5個回覆 ]
By 職場新丁 (聯絡作者) 發表於 2011-4-28 10:29 1#

職場新丁

發送私人訊息

檢視發表文章

特區班子真係五勞七傷, 人地話美國總統被暗殺的機率比美軍第一次世界大戰死亡率高。我發現做特區政府高官患重病機率都唔底, 我真係要重新考慮考吾考公務員好。

職場新丁的健康 :D Fun章
想儲齊其他Fun章?即按更多

杏子小姐

發送私人訊息

檢視發表文章

小朋友, 你不要以為做公務員鐵飯碗很自在, 很多公務員工作很忙碌,很辛苦呢。另外,人老了就容易病了,很自然的事

杏子小姐的健康 :D Fun章

職場新丁

發送私人訊息

檢視發表文章

好似話腎功能剩翻10%以下先要洗肚,而且腎會好影響成身運作,好似好嚴重呢。

職場新丁的健康 :D Fun章

ChanelChan

發送私人訊息

檢視發表文章

你無睇我篇文咩? 
https://www.healthyd.com/articles/specialty/heart_kidney
馮醫生話洗腎吾係好麻煩ga jar,夜晚洗完,第二朝翻工沒問題的。

ChanelChan的健康 :D Fun章

花師奶

發送私人訊息

檢視發表文章

佢成日都Hup眼訓, 證明佢其實好累。

花師奶的健康 :D Fun章

Hazelcake

發送私人訊息

檢視發表文章

成日都Hup眼訓<--- 我其實日日都會

Hazelcake的健康 :D Fun章