廣泛性焦慮症區 [5個話題/17個回覆]

Kawai

發送私人訊息

檢視發表文章

而家仲有無事?
May 發表於 2011-5-19 01:26

而家仲有食ar!不過應該食多一個星期會停~

Kawai的健康 :D Fun章
想儲齊其他Fun章?即按更多

SonoftheBeach

發送私人訊息

檢視發表文章

希望你快D好番拉。加油!

SonoftheBeach的健康 :D Fun章

Wings

發送私人訊息

檢視發表文章

而家我食左呢隻lyrica已經有差不多2個月, d緊張同不安情緒已經冇晒.
我諗我下次再覆診時或者可以好番晒lu.
而家真係比以前開心好多!

Wings的健康 :D Fun章

Kawai

發送私人訊息

檢視發表文章

回復 12# SonoftheBeach

我已經停左Lyrica了,醫生沒有鬧,他說可以不吃就不要吃啦,我不想你吃的.....

花師奶

發送私人訊息

檢視發表文章

回復  SonoftheBeach

我已經停左Lyrica了,醫生沒有鬧,他說可以不吃就不要吃啦,我不想你吃的..... ...
Kawai 發表於 2011-6-1 01:47

咁就好啦, 可以不吃就不吃了, 多D休息,食多D 好野, 做運動, 慢慢身體就會好。

花師奶的健康 :D Fun章

Kawai

發送私人訊息

檢視發表文章

咁就好啦, 可以不吃就不吃了, 多D休息,食多D 好野, 做運動, 慢慢身體就會好。 ...
花師奶 發表於 2011-6-1 12:58

嗯~thank you~~

精神科專科醫生黎大森

發送私人訊息

檢視發表文章

丁醫生講得無錯, Lyrica 經已獲美國食物及藥品管理局認可用作治療神經痛, 特別是有疼痛及睡眠問題的患者, 同時亦可用於治療某類癲癇發作, 也有研究顯示可改善抑鬱症狀, 不過任何藥物都有副作用, 包括中西藥,也有可能互相影響, 請和你的醫生講清楚你的病情

實用相關搜尋: 抑鬱  經痛    研究  抑鬱症  神經痛  睡眠  神經  管理  藥物  治療    副作用  疼痛  睡眠問題  食物  醫生  症狀  美國    癲癇發作  癲癇  
精神科專科醫生黎大森的健康 :D Fun章